Anafi – Syros
Færger til Kykladerne
Anafi – Syros
Færger til Kykladerne
Færgeruten Anafi Syros færgerute sejler ikke i øjeblikket. Anafi Syros sejladsernes varighed og hyppighed kan variere fra sæson til sæson.
Se vores Deal Finder for alternative ruter og sammenlign priser, tider og tidsplaner.
Flere ruter end nogen anden.
Sammenlign priser, tider og ruter ét sted.
Ændr nemt planer med flexi-billetter.
Book e-billetter og administrer rejser i appen.
Live-sporing af skib og opdateringer i realtid.
Førsteklasses kundesupport, når du har brug for det.
Den græske ø Anafi, er del af Kykladerne og ligger øst for øen Thira, eller Santorini. Øen er populær blandt vandrere, der kan benytte øens gamle stier, nogle gange op af stejle bakker. For dem, som ønsker en mere afslappende tur, er der populære strande, som inkluderer Klisidi og Roukounas. En af Middelhavets højeste tinder, Mount Kalamos, er 420 meter over havets overflade, og ligger på en halvø i den østlige ende af øen. På toppen af Mount Kalamos ligger Kalamiotissa kirke, som blev ombygget efter et jordskælv i 1950erne.
Øens havn, sammen med resten af Kykladerne, er forbundet med færge til havnene i Piræus og Rafine. Færger til de øvrige øer i Kykladerne, herunder Los, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros og Milos afgår også fra Anafi sammen med færger til øerne Kreta, Rhodos og Dodekanserne.
Den græske ø Syros er del af Kykladerne, og er usædvanlig, da dens arkitektur er mere middelalderlig end den typiske kykladiske arkitektur. Øens hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se nogle fine eksempler på venetianske palæer. I Vaporia kvarteret kan besøgende finde dejlige, store kirker og imponerende neoklassiske bygninger, såsom rådhuset og Apollo Theatre. Øens strande er også populære, og de er godt udstyret til turister og har et godt udvalg af faciliteter.
Øen kan føre sin historie tilbage til det 3. århundrede f.kr., hvor tegn på beboelse er blevet fundet i Halandriani og Kastri delene af øen. Artefakter fundet viser, at der var en slags metal workshop på øen, som muligvis havde handelsforbindelser med Lilleasien.